Offerte regels en / of aanvragen.

Hoe gaan wij het liefst te werk. Allereerst komen we naar uw huis om rustig samen de situatie ter plekke te bekijken. PROFI-SAT luistert dan eerst naar uw eigen wensen en de door U gewenste kanalen. Vandaar uit kiezen we de juiste materialen die op uw locatie het beste zullen zijn voor een storingvrije ontvangst.

Deze service kost € 10,- incl. BTW en zal bij een verdere *overeenkomst worden verrekend in de eindprijs. Dus kort samengevat, deze € 10,- bent u niet kwijt indien u de opdracht door PROFI-SAT goed laat uitvoeren.


Bij U aanwezige apparatuur m.b.t. satellietontvangst, elders gekocht, kunt U ook door PROFI-SAT laten installeren of indien gewenst ook alleen laten uitrichten. Indien het apparatuur betreft waar wij niet geheel achterstaan krijgt u wel vooraf van ons een onderbouwing van wat u als tv kijker voor klachten kunt verwachten. Wilt U na een eventueel negatieve onderbouwing van PROFI-SAT Uw apparatuur toch laten installeren door onze mensen dan is dat uiteraard geheel voor eigen risico. Kunnen we om welke reden dan ook niet verder met de montage dan betaalt u € 25,- en zult u deze kosten moeten accepteren als voorrijdkosten. Kunnen we wel gewoon verder met de materialen die PROFI-SAT bij zich heeft dan zal U de meerprijs hiervoor direct ter plaatse worden medegedeeld.

Eerlijker en duidelijker kunnen we niet zijn, toch?

Klik hier om informatie of een offerte aan te vragen